Sunday, January 30, 2011

Dah pandai mengadu

Nak update sikit ttg Syafi, sekarang ni aku tgk dia dah pandai mengadu.. kalau aku tepon or baru sampai rumah dari opis, mcm2 aduan yg aku terima. antaranya tok dia tak kasi tgk katun, etc.. haha aku kena pandai tapis aduan dia lepas ni.. bukan semua aduan dia boleh diterima bulat2 kan..

2 hari lepas dia mengadu pasal sepupu dia yg tanak share barang dgn dia (believe me, syafi pon sama je tanak share mainan dgn sepupu dia tu..) kekadang tu dtg kat aku siap suruh tgk lagi aduan dia tu haha.. kelakar betul..

apapun aku berharap semoga perangai dia yg satu ni cepat berlalu. tak baik utk kesihatan kan..kan..kan..

 saje tepek gambo syafi n bebear bucuk dia

12 Responses so far.

  1. kakngah says:

    rasanya elok jugak ank pndai mengadu ni. so, kita tau apa yg jadi kt dia spnjg kita xder. galakkan dia bercerita tanpa selindung dgn kita. cuma, mcm mama pipie ckp.. kene tapis la.. diorg ni nkkan perhatian kite jek selebihnya...

  2. NzA says:

    perkembangan yg baik tu...w.pn xleh percaya 100% ttp sekurg2nya syafi dh nk share xtvtnya dgn mama....

  3. tq dear.. tinggalkan link kat blog me... :)

  4. comelnye.....budak2 besa la mcm tu...
    nsib baik xnangis gaduh2....hehehe..
    kire budak baik lg ni...

  5. ok la dia pandai mengadu cuma mmg kena tapis jgk, biasa la kan budak2. mcm budak kenit dkt umah ijah , mmg dia selalu mengadu mcm2 tp itulah kena pandai tapis. hehe.

    btw comel dia dgn bear tu :D

  6. ADfeez says:

    hehehe comel syafi ngan big eyes die tu...
    umur syafie mcm nie.. di buat berbual best nie.. hehe
    zaman2 tgh petah bercakap :)

  7. hehe,,sama ngan anak akak..semua benda nak di adunya..terutama pasal pengasuh diaorgla..mama kakak asyik tengok cite kakak tak bagi tgk katun..kakak buat(pukul)lah..mcm2..

  8. salam ziarah

    syafi nak kan perhatian tu...
    comel ar muka dia... ~

  9. adda says:

    heh tq ye.. mmg sgt manja budak sorang ni tp kena berpada2 (mama dia selalu make sure jgn over).. skrg mmg mulut tu potpet2.. seronok melayan kerenah dia skrg hihi

  10. ADEEYA says:

    hehehe syafi comelll :)

  11. adda says:

    hehee tq ye adeeya

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors