Monday, December 6, 2010

Jom berkenalan dengan blogger Johari Hamzah.

Kalau korang perhatikan kat bawah banner coretan perantau aka Long Hafiz tu dah ada banner baru yg aku baru je tepekkan 2 hari lepas.. Banner tu kepunyaan Johari Hamzah,.sorang blogger, cam aku gak hihi.. Aku kagum sebab Johari Hamzah ni ada domain sendiri iaitu http://www.joharihamzah.com. Kalau nak tau, blog ni bermula dari http://www.joe-the-ray.blogspot.com tp telah bertukar kepada domain sendiri  http://www.joharihamzah.com. Follower dia dah 540++ dah tau.. Jom kenali penulis Blog Johari Hamzah.


Beliau adalah seorang pelajar dalam bidang Kejuruteraan Kimia di Universiti Malaya. Best tu satu U dgn akak tau. Tp akak ni tentu2lah sudah senior sgt2 haha.. anyway, good luck Joe. semoga grad with flying color nanti.. Menurut pemerhatian aku, topik2 yg dibincangkan dlm blog Joe ni macam2.. dari segi cerita lawak, perkembangan teknologi terkini dan juga macam2 lagi. Ada gak serba sedikit tutorial bagi para blogger.

Untuk berkenalan dengan lebih lanjut dgn Johari Hamzah, jom kite ramai2 terjah blog beliau di http://www.joharihamzah.com. Tak pun, klik aje banner dia kat tempat ad berbayar aku tu. jom laaa..

10 Responses so far.

  1. ieda says:

    x sempat masuk layie .. nanti akak pi skodeng :))

  2. wah..dpat promosi free2 jew. kenalan kt U kn...erhmmm..promote blog sy jgak :D

  3. adda says:

    jenguk2 la adik joe tu kak ieda.. irfan, joe ni bukan kenalan kat u. tp satu u, batch je lain2.. kalau nak promote blog irfan leh gak tp belilah tapak iklan akak nun dulu hehe

  4. pN.rOs says:

    waaaa..... best nya kena pomot...
    n way nanti nak g terjah gak...

  5. hmmm..best jugak tu...dia ada ajar kimia tak dlm blog dia???

  6. haha..

    chemical engineering bukan pasal kimia sgt.. :) tpi lebeyh kepada plant design..

  7. wahh besy ada domain sendiri.. dia kene ada nufnang kan??

  8. adda says:

    hua hua.. tokeh, soklan yg berkenaan telah dijawab joe sendiri.. dayah, nuffnang mmg kena letak baru la masyuk hehehe.. nak buat domain sendiri tak semestinya ada nuffnang yer

  9. AiMaN says:

    bestnye ada domain sendiri..kalau dah ada blog..pastu nak ke domain sendiri..data2 layout sume tu camne?
    hilang x?

    tengok la blog atok..layak ke pakai domain sendiri..huhuhhu

  10. adda says:

    atok, awak pon layak oii.. rasanya data2 n layout boleh export terus. so, takde masalah kalau nk kekalkan layout lama.

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors