Monday, October 18, 2010

Cerita ttg aku dan Maher Zain

Hmm.. 1st time aku dengar lagu dia ni masa kenduri kawin sedara aku kt kuantan awal taun ni. diorg dok pasang album dr maher zain ni..sekali dengar terus rasa best lagu2 dia.. pastu syafi pon sgt2 suka lagu dia insha allah tu.. tup2 tak sangka plak dpt jmpa maher zain kt mesia ni. tau gak yg dia dtg wat konsert kt shah alam ni tp ramai kengkawan aku frust nonggeng sebab tiket abiss kesian kt diorang..

oleh itu, bila berpeluang berjumpa dgn maher zain ni mmg aku sure tak sia2kan n mmg tergedik2 le jawabnye aku ikut dia ni hahaha.. cthnye korang tgk gambo kt bawah ni.. hua hua hua sgt gediks kan... sayang la sebab kalau aku jalan cepat sket dpt le muka aku full dlm gambo ni.. masa ni aku berjalan belakang maher zain masa dia nk gi studio utk photoshoot..

gambo kt bawah ni plak masa dia kt studio. suka sgt gambo ni.. cam aku plak yg artis kan.. w/pun tgh sibuk photoshoot tp dia ni mmg sporting abis.. sempat lagi dia tunjuk best kt kamera lagi.. tq ye maher zain..


haa.. ni plak gambo studio beramai2.. terselit aku kt belakang tu siap berlaga kepala lg dengan kawan aku tu nasib baik laki aku tak marah haha.. apapun maher zain mmg baik n peramah. segala soalan pun dijawab dgn penuh ilmu tau.. semoga dia trus sukses dlm karier dia. all the best ye maher zain...


tu je nk citer :)

21 Responses so far.

  1. aman_arab says:

    best la dapat jumpa maher zain...anak aku suka dengar lagu kiya karo..kalau dia nak mengamuk pasang lagu kiya karo tu...terus tak jadi mengamuk budak tu..siap terjoget2 lagi..

  2. Keyyah says:

    akk sgt bertuah dapat jumpa MZ..sangat jeles..

    suka juga dgr lagu maher zain.

  3. suka gak dgr maher zain ni..bestnye dapat jumpa live macam ni..

  4. adda says:

    ummi eisya, tu la, ada gak le kenangan jumpa mZ. bukan selalu dia turun mesia kan. syafi plak mmg suka lagu insya allah tu.. boleh nyanyi balik lagi..

    aman, kiya karo tu lagu hindustan kan.. cayalah anak ko

    keyyah, jgn jeles ok.. besa2 jer hihi

  5. wahh beliau sangat encem..cikbelog suka lagu beliau yang InsyaAllah sebab lagu tu je yg duk selalu dengar..hehehe

  6. nza says:

    wow....bestnya...jeles lak tgk....

  7. Yanmie says:

    seronoknye dpt jumpa maher zain, lagu insyallah mmg best :)


    www.yanmieonline.com

  8. adda says:

    dunspeak, dia ada karisma (bukan karishma kapoor hehe)..

    CyberTeknologi, kak nza n kak yan.. hihi mmg besh sekali sekala jmpa org oversee ni

  9. wahhh..dpt bergambar ngn maher zain..bagus2..hehe..=p

  10. bestnya dpt tgkl secara live

  11. Shino says:

    duk mghfl lagu maher zain skg..best 2..hehe...

  12. wanie_cmi says:

    Mama nyer frenlist dah terdelete... dalam proses mengumpul semula kawan2...huhu...harap kengkawan boleh listkan blog mama sekali lagi...sob..sob..sob.

    KERANA CINTA AKU BAHAGIA
    http://mamawanie79.blogspot.com

  13. hajarus says:

    bestnyer k.adda dpt jumpa maher zain... hajar sker lagu2 dier... best...

  14. adda says:

    hehe mmg best dpt jmpa MZ.. lagu2 dia mmg best laa.. skrg tgh layan lagu hold my hand.. rasa sgt syahdu huhuu

  15. nuriz says:

    wah dapat amik gambo ni..syoknye pakcik tu dapat pegan bahu maher zain hehehe

  16. adda says:

    hihi.. pakcik tu bukan sebarang pakcik tau. pengasas company kitaorg hehe.. mmg layak pegang bahu MZ pong

  17. SYaMiLa says:

    seronoknya mama...sya tk pernah pun dgr lagu maher zain n..femes gila skrg ni..tak pe2 jap nk download mp3..

    sya kalau bab artis ni mmg ketinggalan zaman...he3...

    Recent Post "Cik T Makan T"

  18. adda says:

    syamila should try dengar lagu MZ ni. kalau dpt tgk lirik dia lagi bagus.. mmg best tau

  19. minat sangat maher zain. lagu pop yang segar.lagunya byk cetita tentng kembali kpd Allah

  20. adda says:

    betul, lagu dia mmg best kan. menusuk ke hati. leh pandai english gak sebab dlm english kan.. tu yg galakkan anak dengar, so dpt 2 dlm 1.. meseg agama campur english vocab

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors