Monday, September 6, 2010

Syafi's bad hair day is over..

Ingat tak entry aku pasal Rambut syafi yg tak semengah tu? ok, aku tepek beberapa gambar rambut dia yg menyakitkan mata aku ni yek..




Haaa.. ni nak tunjuk sket yg aku dh bawak syafi gi alter kt saloon.. alhamdulillah hasil sentuhan amoi yg baik tu, dpt le improve sket rambut dia.. 1st time amoi tgk syafi dia terus tanya aku "Lu potong selili ar?" hihi..

yg bestnye kan.. ni la 1st time gunting rambut yg syafi tak nanges langsung.. cuma masa nk masuk kedai tu memula dia tanak.. tp lepas amoi bg gula2 n pujukan power mama dia.. inilah hasilnye..

v

v

v

v

 tgk kt tanga dia ada gula2 lg upah selepas potong rambut. dlm mulut dh ada satu..


nampak gayanya kena pakai gel rambut raya ni.. amoi tu dh ajar aku cara camne nak kerja kan rambut syafi... bergayalah anak aku raya ni..

5 Responses so far.

  1. Almy says:

    Comey la dye, siap layer lagi tu.. ni bagi gula2 ke bg cadbury..

  2. hensem dah syafi..rmbut cacak2 gitu...

    hanie xpenah lg antor ank g saloon...hehe

  3. okey dah rambut tue, pacak2, hehehe

    mama syafi,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga. Maaf Zahir Batin

  4. amira says:

    oh... comel2..sesuai dengan muka dia

  5. adda says:

    tenkiu auntie2 semua, syafi tak sabo nak raya ni hehe

    selamat hari raya maaf zahir & batin utk semua

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors