Tuesday, September 28, 2010

Cheque pertama dari en. Nuff

Inilah 1st time aku terima cek dr en nuff sejak aku masukkan ad nuff dlm blog ni. thanks ye en. nuff. memula tu masa aku ada status "gelihati" mmg agak masyuk tp sejak dpt status ordinary ni income naik slow melow laa.. buffered earning pon segan2 nak singgah kt sini. tak pe la maybe takde rezki.. agaknye susah nk dpt kot sebab kt sini ada innity.. anyway, tthanks ye kpd en nuff yg pemurah beri cek aku ni.. hmm.. nk wat beli apa yek??

9 Responses so far.

  1. wahh.. tahniah le dah masyukkkkk

  2. adda says:

    hehe.. tq.. tq.. tp takde la byk sgt

  3. nza says:

    tahniah...rezeki bln syawal tu.

  4. POSH76 says:

    bessnyer dapat chq hehe tahniah

  5. hajarus says:

    wahhh... congrat kak ;d

  6. CaDLyNN says:

    wah..dah cash out..bestlah!
    boleh shopping~

  7. cik ha says:

    akak bgmn nk dpt ni..sy pernh but..x prnh dpt pun..mungkin sy x pndai bab 2 cm ni..tlng ajar blh..hehehhehe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors