Wednesday, July 7, 2010

1st Payment from Innity

Tak sangka kan.. dulu2 aku blog cuma utk tulis pasal perkembangan syafi dari lahir sampai dia besar.. sebab aku ni pelupa org nye.. so, milestone, perkembangan vocab syafi semua aku tulis kat sini. sungguh tak ku sangka berblog sebenarnye boleh buat duit jugak.. tima kasih buat kengkawan yg mengajar aku erti Nuffnang & Innity.

Alhamdulillah, aku dpt 1st payment innity tak sampai seminggu pihak innity call n mintak no akaun aku. thanks to innity.. and thanks to u ol semua..

lepas ni nak tunggu 1st payment dari nuffnang plak

9 Responses so far.

  1. wahh...kire innity lg bes dr nuff??

  2. LYaFRINA says:

    woww..byk k?? cpt k masa y diambil utk kumpul innity??

    tahniah...

  3. wah..dpt payment dr innity dl ek before nuffnang..cpt gak adda kumpul pendapatan kat innity..=)

  4. Mak Su says:

    salam ziarah, dan tahniah.....

    p/s: saya tak tahu pasal innity, huhuhu

  5. ieyza says:

    adda...jom PIZZA....
    hehehe

  6. adda says:

    thanks u ol. sebenarnye takde la byk sgt puntp kira ok la kan.. tu pendapatan dari jan-mac shj.. nanti kena keluarkan lagi kot, sebab innity ada limit dia..

    memula tu mmg tak sangka sebegitu cepat dapat. nak cucuk duit tetiba tgk ada extra +++.. mcm tak caya je innity bayar secepat tu.. apapun, alhamdulillah.. rezki

  7. ERSHAD says:

    wah, saya kena belajar banyak lg pasal blog nie. Tak pernah dpt duit dr blog, hu hu hu

  8. adda says:

    ershad, jom kite blajar sama2 eh.. 1st of all kena masukkan en nuff or innity dulu dlm blog. barulah ada income hihi

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors