Monday, June 7, 2010

Congrates pada adikku

Walaupun dah agak basi tp aku nak wish gak congratulation utk adik aku yg telah selamat mendapat diploma di uitm last week.. penat gak satu hari suntuk kitaorang kt uitm..

jom layan gambar

syafi n auntie nurul.. ni 1st time syafi naik bas ni tau. mmg seronok sgt budak ni.. sampai skrg kalau nampak bas mesti mintak nak naik lagi..

upacara wajib utk kami2 yg dh konvo. iaitu upacara pemberian ciuman dari mak

ini le adik ke 3 aku
gambar satu family.
syafi pn nak menyelit gak.. larat le atuk dukung tu? dh semangat dah anak aku sorang ni tau

6 Responses so far.

  1. congratulation to ur sister..hiks..bestnye konvo

  2. cik paro says:

    teringin nak pi konvo lagi...huhuhuhu..

  3. Tahniah buat adik Adda..!!

  4. adda says:

    thanks u ol.suziey n cik paro tu mesti tgh teringat zaman konvo sendiri. mmg seronok kan.
    lily, thanks yek

  5. tiba-tiba teringat plak pengalaman naik ambik segulung ijazah..bila nak tambah sijil ntah la....tahniah buat adik yer..?

  6. tahniah juga untuk adik2 ku...:-)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors