Tuesday, May 18, 2010

Semoga sepupuku selamat menjalani pembedahan

Dia sepupu hubby aku..

dia tgh peknen..

dia disahkan menghidap kanser usus..

huhu sgt kesian.. semoga Aya tabah menghadapi ujian Allah ini. berat mata memandang berat lagi bahu yg memikulnya.. malam tadi sempat gak kami melawat dia.. harini dah kena operate utk buang kanser tu. semoga semuanya berjalan dgn lancar. semoga baby dalam perut selamat. kalau lepas operate ni doc suruh wat chemo alamatnya baby dalam kandungan terpaksa digugurkan. doakanlah sepupu kami itu. kesian dia. depress sgt2..

aku ingat lagi masa hubby aku kena kanser dulu dia n famili dia yg byk membantu. masa ulang alik HKL, rumah dia yg selalu aku singgah utk lepaskan penat (ye la masa tu kan aku tgh peknen).. abg dia jugalah yg menyampaikan berita yg menruntuhkan dunia aku masa tu (abg dia doc, hubby dia doc, dia pun doc).. :(

13 Responses so far.

  1. nza says:

    kesian n rasa sgt sedih kak nza baca n3 nie...sbgi seorg perempuan n ibu, kak nza dpt rasakn penderitaan yg ditanggungnya...semoga Allah sntiasa melindunginya....

  2. hajarus says:

    sedih + simpati hajar dengar... ya Allah selamatkan & lindungilah hambaMu ini... mudah2an segalanyer akan selamat... Insyaallah... Amin...

  3. semoga dipermudakan segalanya utk sepupu mu itu

  4. semoga smuanya berjalan dgn lancar..amin

  5. nisa says:

    smg cpt sembuh..

  6. adda says:

    amin.. terima kasih atas doa semua.. really appreciate that

  7. Uda says:

    semoga sepupu adda selamat menjalani pembedahan.. amin

  8. yangbaik says:

    salam, semoga semuanya berjalan lancar dan segera sembuh serta tabah dan kuat semangat...

  9. Alai says:

    saya mendoakan semoga sepupu adda tabah dengan ujian Allah dan selamat menjalani pembedahan.Dan saya juga berdoa agar sepupu cik adda cepat sembuh dari penyakitnya.

  10. kekuatan dan semangat semangat sangat diperlukan bagi seseorang yang menghadapi teguran dari Allah(sakit),insyaallah sembuh berkat keimanan beliau kepada Allah.. aminn.. turut bersimpati.. :-)

  11. adda says:

    alhamdulillah dia selamat menjalani pembedahan cuma tak tau sebesar mana cancer yg dikeluarkan.. nanti aku update

  12. APAN says:

    hoho...agak bahaye tu...
    jngan sampai jangkit dalam blog ni dah la...
    teruk sume readers nanti...
    huhu...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors