Wednesday, May 26, 2010

Happy anniversary to me!!!

Nak tau cerita kelakar tak? Hari ni pepagi lagi aku dh wish hepi anniversary kpd salah seorg blogger yg menyambut anniversary yg ke-4 tahun.. pastu aku wat keje mcm biasa la kan. Sign2 apa yg patut. Dh hampir tgh hari aku belek balik signature aku tu n tgk kt date bawah signature aku 26/5/2010.. dalam hati ”aku rasa cam ada no special aje no 26/5 ni.. ada besday kaum kerabat aku ke? (selepas check sorang2 adik beradik aku n mak aya h aku.. nampaknye takde).. pastu aku fikir lagi .. agaknye ada jemputan sesapa ke yg aku tak ingat? Tgh blur2 tu tetiap tupppp!!!!

Ya allah.. hari ni anniversary aku daaa.... hihihi.. ni baru yg ke-3 tahun.. tp dh blur cam tahap gaban hihihi... terus aku sms hubby n wish happy anniversary dan ada wish yg lovey2 sket la kann.. kelakar betul, camne tarikh yg boleh dianggap penting ni boleh lupa.. kui kui kui..


Anyway, aku berdoa semoga rumahtangga kami kekal dunia dan akhirat. Semoga rezki kami semakin murah, dan dilimpahi rahmat yg tidak terhingga.. semoga kami dpt membimbing sesapa sendiri ke jalan kebaikan.. aminn.. utk hubby, tiada hadiah yg sempat ku beli (sebelum ni pon tak penah beli... :))

16 Responses so far.

  1. happy annv!!!smuga kekal bahagia...camno leh lupa tu???

  2. sop says:

    selamat menyambut ulang tahun..
    biasa la lupa tarikh.. jgn lupa suami dah.. huhuhuhu

  3. happy anniversary.. :)
    seb baek tak lupo kek en somi :)

  4. Happy anniversary adda,

    Semoga terus bahagia di sisi suami dan success dalam kerjaya..

  5. ~farah~ says:

    happy anniversary :)
    lebih kurang je tarikh anniversary kita :)

  6. hapi anniversary to u n ur asben...

    moga2 dimurahkan rezeki, berbahagia disamping suami terchenta..diberkati jodoh olehNya..amin....

  7. hajarus says:

    selamat hari ulangtahun perkahwinan yang ke3 kak adda.. semoga kekal bahagia disamping family hingga ke hujung nyawa... Amin...

  8. yuka says:

    happy anniversary yang ke-3 untuk adda... yuka dah nak masuk 16 tahun...hik3

  9. nza says:

    hepi annivsary...semoga berbahgia hingga ke akhir hayat.....

  10. Nurhayati says:

    Happy Anniversary Dear!!!

  11. Happy Anniversary Adda... semoga berbahagia.. dimurahkan rezeki dan kekal dunia akhirat....

  12. semoga kekal bahagia ><

  13. adda says:

    thanks alot for all the wishess.. amin semoga dimakbulkan..

    farah, anni kite lebey kurang yek

    yuka, wow 16 tahun!! ada petua or tips tak utk kami yg baru 3 tahun ni?

  14. ney says:

    Epy aniversery~

    semoga berkekalan hingga ke syurga~

  15. adda says:

    thanks ney. aminn

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors