Friday, March 19, 2010

Yeah Syafi dpt adik

Korang jgn saspen pulak baca tajuk kt atas tu.. sebenarnye nk bgtau abang ipar n akak ipar aku yakni abang kepada hubby aku telah selamat menerima cahayamata pertama mlm tadi kul 8.45 mlm. so, nak wish kat abg boy n nadia CONGRATULATION... semoga anak ini akan menjadi anak lelaki yg oleh amin.. wiken ni baru dpt jmpa baby kot sebab nadia bersalin kt seremban..

ini lah baby boy mere yg kiut sgt. mesti best ni x sabar nak cium bau baby..


gambar fresh dr perut ibu..

19 Responses so far.

  1. Sendra says:

    wahhh..sempat juga kan snap fresh2 lagi dari perut ibu dia..hahha..tahniahh..

  2. ZiE FAUZi says:

    geram...geram...comel..cute..hensem.. rasa mcm nak ngandung lg la.. hehehe... rindu baby kecik.. Alya dah besaq.. huhu

  3. nza says:

    suspen jerrr!!!!.....
    comelnya. rasa nk kidnap je kalu tgk baby kecik.....

    Ha adda, bila lg nk bagi syafi adik...jgn tunggu lama2 ye.....

  4. tahniah. ada iras2 Syafi. yelah dah sepupu kan.

  5. fuhh fresh dari ladang ekk .. apapun tahniah...

  6. Siti says:

    heheh..terkejut lak bila baca tajuk tu..huhu..duba refresh balik..bila lak adda ni pregnant..huhu...

    apepun tahniah...cute sgt baby tu..putih melepak

  7. Adya A. says:

    Alhamdulillah... and tahniah..... rase tenang jerk tengok baby nih...

  8. comey nyer...chinese look sikit erk

  9. hajarus says:

    tahniah tuk abg & kakak ipar k.adda...

    tomeynyer baby... ;d

  10. adda says:

    mmg tenang n senang sgt tgk baby kan.. pastu mulalah kaum ibu2 tingin nak tambah anak hehe.. teringat masa syafi kecik2 dulu.. baby chinese look tgk la mah ayah dia.. hehe

  11. alahai..cutenya..geram tul..putih lak tu..

  12. adda ni buat suspeng jek..btw xomelnye baby ni..xteringin ke kasi adik kandung kt syafie..ekek:D

  13. Nurhayati says:

    congrattssss.. wah yati pun tak sabar nak bau baby..bestnyee

  14. Aini says:

    olloh tomey2 die tenyum =)

  15. comel betul baby 2..huhuhu

  16. uhave2buy says:

    tahniah...
    jarang tgk gmbr fresh cam ni...

  17. adda says:

    dulu masa syafi tak dapat nk amik gambar fresh camni. rugi sgt.. yati, sabar je la ek, tak lama lagi turn yati plak bau baby kan

  18. ElyaElmo says:

    alaalalla..br lahirrr...tomey2

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors