Wednesday, March 17, 2010

Waarrggghh kalau mcm ni lebih baik aku tido

Makcik tgh tensen ni.. dalam satu jam ni tak sampai 10 blog dpt aku terjah.. ni broadband ke berukband nih? waaa.. geramnye.. nampak gayanya terpaksalah blogwalk esok.. lebih baik aku tido. lagipun nak cantik kena ada tido yg cukup kan..kan..kan.. so, kepada kengkawan yg dh visit blog ni aku nk minta maaf nanti kemudian baru aku leh revisit u ol punya blog yek.. kalau aku teruskan juga blogwalking mahunya naik sewel aku ni.. hua hua huaa.. good nite sume..

p/s: buffered aku tak idup ni.. camne la nak masyuk ayoyo kemana plak dia menghilang plak ni..

7 Responses so far.

  1. nza says:

    mmg berukband boleh wat kita jd sewel....hu..

  2. confirm mmg berukbandllah tu.. ahahkss

  3. sabar sabar...line tak clear tu...tak pun berukband dah tido kot..huhuhu.

  4. aNoZ says:

    haha.. sini plak tiba2 lambat tadi. bengang gak!

  5. zaza says:

    hihi.. sabar2.. berukband pn dah penat tu!

  6. hajarus says:

    same la k.adda semalam pun hajar geram jer... hajar nak g jalan2 kat rumah blogger lain lembap tul berukben tu.. huhuhu... hari ni laju plak tu yang pagi2 dah datang bertandang tu.. hehehe...

  7. adda says:

    hhi.. masalah global. mlm tadik pun agak slow. last2 tertidur dpn pc sementara nk tunggu loading.. terbangun kul 4pagi huhu

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors