Friday, March 26, 2010

2nd Buffered n 1st Metered Earning

Ini entry yg dh basi, patutnya update isnin lagik tp apakan daya aku tak dpt nak main intenet kat umah. anak aku tak izinkan. dia suh main dgn dia aje jgn wat keje lain.. huhuu.. ada sekali tu aku bangun kul 4.30 pagi n baru je nak bukak pc tetiba je dia bangun tido. pastu dia terus x tido sampai pagi. ayoyo...

tp harini dia dh titun, aku bagi dia ubat selsema n batuk tadi.. so line clear dpt le aku update apa yg patut esp pemenang contest Happy Faces at Playground tu.ok, aku nak update ttg nuffnang aku. alhamdulillah. buffered yg dpt last week dh jadik metered earning. pastu dpt buffered baru plak. thanks ye nuffnang..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors