Sunday, February 7, 2010

Tulun.. tulunn..

Tulun.. tulunn..

Alamak, pe hal dh jadik dgn innity aku nih yek? Ada sesapa yg pernah alami masalah camni tak? Aku tak tau camne tetiba je kotak blogger bar tu boleh keluar menggantikan ad innity aku.


Ni gambar kt leader board.

Yg ni kat side bar kanan dan kiri aku. Same problem. Yg ok cuba yg kt tgh2 tu jek tp la ni aku tgk dh takde jugakk uwaaa...

Masa awal2 masuk code ad ok jer. Tetiba arini jadik camni plak. Dh tak lawo dh blog aku ni uwaa.. boleh sesapa tolong aku tak.. huhuu…


aku dh check coding. rasa cam tau pe masalahnyer tp nak solve tu tak tau la plak ... bila kite masukkan coding nuff cthnye kan..



bila dh save kt edit html tu, tetiba dia bertukar jadik cam tu.. tanda semikolon n tanda seru tu sumer bertukar secara auto..can anybody help me?

8 Responses so far.

  1. nza says:

    kekdgn ia trjadi bila line tenet slow kot....

  2. hajarus says:

    hajar nak tolong pun tp hajar xtau caner... tp kan k.adda hajar buka blog akak xde pun jd camtu.. ok jer cantik... xde problem ape2 la.. maybe tenet slow je kut tu yang lambat loading...

  3. ooo xdptm embantu sbb kita pn xguna..hehe

  4. adda says:

    takpe ar .. keprihatinan korang yg dpt membantu hihi.. thanks.. maybe takde apa kot. tenet kt umah mmg slow sket

  5. Noy says:

    aáh la...aper tu,adda?

  6. NGoNgexz says:

    mama, dh settle ke psl innity x kuar???maybe sbb mama letak alternalte ads tue kott

  7. adda says:

    belum lagi setel prob. dh check alt ad mmg takde. ayoyo

  8. POSH76 says:

    me too dah approve tapi asik tak jadi langsung tak letak ...takde sesapa ker leh tulun buat tutorial nak letak innity kat blogspot huhu

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors