Friday, February 19, 2010

Contest Happy Faces At Playground CLOSED

Here, I would like to announce that the Contest for Happy Faces At Playground is now CLOSED.

aku minta masa sket utk compile semua contestant. Terima kasih byk2 atas sokongan u ol. mana2 blog yg x sempat diterjah tu, nampaknye aku mmg tak sempat nak buat. anyway, aku akan announcekan tak lama lagi mana2 penyertaan yg ada ???. so aku akan beri masa kepada penyertaan yg ada masalah utk perbetulkan apa2 yg perlu diperbetulkan..

pengumuman pemenang akan dilakukan selepas itu ok. thanks u ol semua mmg sporting sgt..

3 Responses so far.

  1. tak sempat erk nak terjah blog kite,huhu its okies maybe bkn rezeki elysh ...:))

  2. adda says:

    bukan mcm tu ibuelish. mana2 yg x smpat diterjah still diterima penyertaannye cuma kalau ada yg x complete lagi maka akan diberitahu n diberi masa utk perbetulkan. clear x?

  3. Rozita says:

    aku lak..x sempat nak hantar..hehe..xde gambo baru la..hehe..xpe la bg peluang kat org lain..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors