Tuesday, January 26, 2010

Juaimurah Big January Giveaway!!!

Aku dh ternampak Juaimurah Big January Giveaway!!!ni dh agak lama gak sebab member2 blogger lain ada yg dh join. nak tau betapa terujanye aku tgk hadiahnyer itu.. kalau anak aku dpt mesti best gilarr sebab dia mmg sgt suka dgn fish a.k.a ikan ni.. kalau terpilih jadi pemenang kira cam hadiah besday dia la kot. tp kalau x dpt nak wat camne kan. xde rejeki la tuh..

aku sebenarnye dh go through website juaimurah lama dh.. mmg kagum dgn barang2 kt kedai tu.. murah2 belaka.. macam2 ada.. contoh nye mcm kt bawah. kalau kite nak jual barangan terpakai kt dioa pn boleh.. nak sedekah kt charity pn boleh. semua pn boleh hehe..

ini cth produk:

nampak cam baru kan.. RM65 jer tau harganye

satu lagik..

Fisher Price Stride To Ride

aku tau la harga sebenar sebab syafi ada this FP. kalau kt tesco RM180++.. juaimurah cuma jual RM78 jer tau.. berbaloi2 kan..

utk contest ini.. haa.. ini lah hadiahnyer.. best kan.. walaupun used item tp ok jugak. nampak baru kan.. like it so much..

lawonyer.. fish boleh berenang n ada muzik lagi tuh, teruja aku tgk..

cutenyer fish ni. agak2 ikan apa ek? ikan kaloi ke, arowana ke? atau ikan emas?

Giveaway starts now at 4.45pm Jan 18th 2010
and it will end on Feb 1st 2010 11.59pm.

2 Responses so far.

  1. ciawei says:

    Kalau tak ada anak boleh join kah???

    Your blog is nice!! :)

    I also got giveaway for my follower, welcome to join la!!

    Cheers,
    Ciawei

  2. adda says:

    THAT ONE U KENA MASUK WEBSITE JUAIMURAH.

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors