Wednesday, December 2, 2009

Hadiah give away

Salam semua.. semoga sihat2 hendaknye. Sekarang ni musim org sakit.. sana sini dengar org sakit. Tak tau la sebab cuaca ke atau sebab stress.. jgn stress2 ok.

Thanks to mama tisya sebab remind kat aku.. aku terlupa sebenarnye nak letak email add. Tp skrg aku dah add la email add kat sticky mode tu.. sori kengkawan hee hee..

Skrg ni counter dah 8031. Hit 8888 nampaknye semakin hampir tu. Tentu korang tertanya2 hadiah apa la yg aku nak beri kan?
Haa.. inilah antara hadiah yg korang boleh pilih..
aku nak bagi buku sebenarnyer..
buku2 yg diterbitkan oleh karangkraf, buku prima atau alaf 21. pilih je la yg mana berkenan. tapi make sure total price tidak lebih dari RM35 ok. ini antara buku terbaru & novel top 10. sekian..

5 Responses so far.

  1. waaa hadiah novel gitu..hehe..daku baru hit 8045..huuhu

  2. adda says:

    skrg dah 8059.. chaiyok chaiyok suziey..

  3. huh.. menarik... tertarik...

  4. MaMaSyAzA says:

    siapakah yg bertuah dpt buku tu...sekrg dah 8098

  5. adda says:

    kita tunggu siapa la agaknye yg bertuah tu yek..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors