Monday, November 23, 2009

Baby with transport contest

INI ADALAH POSTING YG DI UPDATE DARI PREVIOUS ENTRY. SORI YE ummi nabilah SEBAB TERHANTAR GAMBAR YG X MENEPATI SYARAT.. KALI NI INSYA ALLAH BETUL TAU.


1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang.... DONE

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified... DONE

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama, umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...

OK, inilah gambo syafi dgn transport nyer.. the one and only.. skrg tgh duk survey tricycle yg menarik n of course la murah hehehe.. mmg dia suka naik ni sebab bila bergerak sket ajer ada lagu.. pastu lagu dia bertukar2 plak..

NAMA: SYAFI FAKHRIY
UMUR: 1 TAHUN 9 BULAN


yg menariknye lagik, syafi boleh berlatih berjalan sekali.. adjust sket tempat duduk dia tuh pastu boleh tolak sambil jalan.. ye laa masa ni syafi umo 7 bulan.. masih belum pandai jalan.. kira 2 dalam satu la ni.. untung beb..

contest ini bermula 15 Nov 09 sehingga 12 tghari 15 Dis 09.

7 Responses so far.

  1. nza says:

    comeynya...gud luck syafi...

  2. adda says:

    tenkiu aunti nza (ni syafi yg jawab hiks)

  3. salam...adda..sorry ye...ada salah faham cikit...utk transport yg statik yg bergerak kt citu jek x dterima...dh ada yg tnya sebelum ni..harap adda sertakan pic transport yg lain leh? yg ada roda yg leh bgerak sna sni...k? sorry ye...

  4. salam...dtg ziarah lg...hehe...k all done...gud luck ekk...thanks sudi join...cute baby dia dgn transport tu

  5. oops baru perasan...banner kt sidebar mane? hehe

  6. adda says:

    waa.. lupa lagik.. sori yekk

  7. ok done...gud luck k...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors