Tuesday, September 29, 2009

Gambar Raye 2009

Still dalam mood raye nih.. 2 hari ni pegi keje still rase malas. Tetiba rasa nak pergi beraya umah org pun ada gak hehe.. sepanjang mase duk ngunyah biskut raye yg terhidang depan meja aku nih (ayoyo!! berat dah naik nih.. masa pose turun 4 kilo.. lepas raye naik 5 kilo.. apamacam???). Tekak pun dh mula rasa sakit dan semeseme pn dh mula.. Sah aku dh terkena virus raya nih..

Dalam entry kali ni aku nak letak gambo raye kiteorg.. Gambar famili besar xde huhuu.. Sedih betul.. sebab tak sempat nak amik.. yg ada family kami yg bertiga ni je.. at least ada gak la kenangan utk taun ni kan.. kenangan beraye kali pertama dgn syafi taun lepas pn ada.. mane lah tau taun depan tup2 ter ada 4 org plak kan muahaha.. ok lah kengkawan jgn layan sangat melalut aku ni.. layan gambo je la yek hihii..

Theme color taun ni.. oren.. credit to noy baju syafi tu. nice kan!! abaikan gambar hubby aku yg sedang control ensem tuh hehehe.. i lap u abang anyway.. sebenarnyer dia tak tahan tu, kitaorg amik gambar sendiri ikut self timer.. kelakar betul terkejar2.. syafi pn tercengang2 haha..


Gambar2 beraye kami.. tak dpt masukkan sumer.. kira ok lah ni kan..

Haa.. ni gambar yg paling mahal.. nak tau sebab apa tak dpt amik gambar byk2?? sebab budak ni lah.. dia menangis2 bagai nak rak.. dia ingatkan kiteorg sumer nak pergi jalan.. so, dh mengamuk suruh pergi jalan cepat2.. last2 kasi susu terus zzzzzzzzzzzzzzzzz... macam taun lepas. sibuk kite beraye.. dia nak tido.. tgk lah alas kaki pn dh jd bantal hehe..


17 Responses so far.

  1. Mrs. Adz says:

    amboi,cutenye syafi berbaju melayu bersongkok lagi..syafi nak susu ye..penat la tu agaknya..

  2. Gambar kecikla adda tak puas tgk..hehehe..tp nmpak meriah gmbar beramai2 tuh..=p

    biasela kena pakai self timer time nk gmbar bertiga. itula kegunaannya kan di saat2 tkde org nk tlg tngkap gmbar..hee..

  3. wah...meriahnyer tgk gmbr2 nie semua..Nice color...

    Syafie...encem n segak nerbaju melayu...

  4. nornilia says:

    suka tgk akak pakai tudung oren tu...wah....da make over tul dr mase saya jumpe akak dekat 15 tahun yg lepas :)

  5. Gieyana says:

    Adda..selamat Hari Raya..meriahnyer kamu...comeyy putera ko ngan baju melayu..:)

  6. hohooh..oren yek thun ni..tantek..heheh..selamat hari raya lagi..ekek;p

  7. adda says:

    mrs adz, sebenonyer mmg dh aime susu dia.. hehe

    lily, alamak, gambo kecit sgt ker? cuba klik kt gambo tu utk lebih beso sket yek..

    naz & mummy qistina,
    tenkiu.. tenkiu.. meriah ker? wah.. bagus..

    ailin, 15 taun dulu??? alamak rupanye dh lama sgt alam persekolahan duklu2 yek.. terasa tua la plak.. tp kan akak rasa cam same ajer.. mugkin dulu ala2 comot budak tak matang lagi kot hahaha, kelakar kan ingat zaman kt hostel dulu..

    gie, tenkiu,, puteri ko pn apa kurangnyer..

    suziey, selamat hari raye gak.. tanak wt open house ke? hehehe

  8. kiut syafi berbaju melayu warna sedondon...:)
    selamat beraya ye....

  9. waa..meriah tul..Iman pon bukan leh control kalo guna set timer tu..

  10. hajarus says:

    wah.. meriahnyer kak adda.. hajar gak yang xsempat nak bergambo reramai.. sebok sangat di dapur... huhuhu...

  11. Noy says:

    Adda,mmg cun Syafi pakai kaler tu..Hopefully tak panas sal kain tu tebal sikit..Weols pakaikan baju tu kat DArwish kalau stay kat umah jer cos ader air con..Kalaui nak jalan2,tak sanggup nak pakaikan Darwish..takut panas..

  12. adda says:

    tenkiu u ols.. hajar, jadi chef yek raye nih..

    noy, ok ajer.. dia pakai sampai ptg baju tuh..

  13. wah...ni mesti dh kepenatan sgt2 ni...tu yg alas kaki jd bantal..hehehe

  14. nza says:

    Ada ank kecik cam gitulh adda. Kalu dh besar ckit oklh tu...n time tu dok cbuk main dgn kekwn lak.

  15. adda says:

    mummy qis, betula la tuh.. penat main hehe

    kak nza mmg cam gituh ek.. ni baru sorang kan.. tak tau lah kalau nanti dh ada yg lain mcm mana la plak

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors