Monday, August 10, 2009

Pressie dari mama zara.. best !!

Entry ni aku dh selamat wat pekasam selama seminggu.. last saturday aku dapat pressie dari Yati - My Cute Little Diary [http://cutelildiary.blogspot.com].. thank you so much.. rasa cam lompat sampai ceiling haha.. sangat gumbira..


inilah pressie dr yati.. ada 3 sumer nye.. satu, frame gambar pooh.. frame ni nak simpan.. nanti nak letak gambar raya syafi tahun nih.. tabung mushroom yg sgt kiut tu plak telah menandakan bahawa tibalah masanye aku ngajar syafi menabung.. bagus gak kan.. selama ni kalau dia jmpa duit asyik nk masuk dlm mulut ajer.. mana la tau lepas ni masuk dlm tabung plak.. kan ke lagi bagus.. yg ketiga, dapat fridge magnet.. sgt sweet itu bird.. syafi mmg suka bird.. tu pun dia dh mula nak usha2 magnet ni.. eii.. mana boleh.. mama punye la hehehe.. anyway, thanks alot yati.. i like it very much.. semoga persahabatan di alam maya kite ini berkekalan hendaknye..

13 Responses so far.

  1. hohoh...sonot dpt hadiah..byk plak tu..hehe

  2. Rozita says:

    ko patut ajar anak main duit eh maksud aku masuk duit dlm tabung..aku ajar hakimi sejak kecik lagi..sampai sekarang tak pernah ada insiden masuk duit dlm mulut pun...tp korek duit dlm tabung ada...

  3. yey yey... hadiah lawa... heheheh

  4. Wahh..suke kan kalo dapat adiah.. fara pon asek2 dapat adiah.. keke.. umminye yang over suke kan.. ekeke

    Bila la plak nak bg org adiah neh..hehe..

    Comei oh tabung tuh.. kiutt aje cam syafi ngan mamanye.. hehe

    Adda.. bile kite nak gather2 lak ni..hehe

  5. salam adda,

    syafi dah sihat?

    wah..pastilah seronok..dapat kiriman bermakna..tambah lg koleksi fm adda ye..:)

  6. zieha says:

    wah..hadiah..mmg besh..rezeki2 utk anak..:)

  7. Nurhayati says:

    uish tak sanka wat entry lak tuk pressie ni.. malu i hihi
    sudi2la ye terima gifts semua tu.. sori la lambat sangat mengeposnye huhu

    semoga persahabatan kita berkekalan =)

  8. adda says:

    tu laa ita.. dh kena ajar dah ni.. utk mengelakkan dia mkn duit..


    mmg best dpt pressie ni.. cam budak2 lak yek.. mama budak excited ngalahkan budak hihii..

    yati.. thanks.. mesti lah wat entry spesel.. dpt hadiah spesel.. hihii

  9. Murni says:

    memang best dapat adiah ni kan hehehe.

  10. adda says:

    betul kak.. sape je la yg x suka present kan.. tak kisah lah murah ke mahal ker.. kecik ke besar.. asal dpt adiah dh ckp hepi

  11. Orang memberi kita merasa ea kak...^_^

  12. adda says:

    ya betul.. betul..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors