Wednesday, August 26, 2009

F&A Buka Puasa Gathering

Semalam kami iaitu Fara & Adda (Aku le tuh) telah membuat gathering lagi buat kesekian kalinya.. tempatnye di tesco shah alam.. tp kali ni spesel sket.. kali ni buka puasa sama2 lak.. lagi best sebab kitaorg dpt merasa zakie blanjer hihihi.. thanks zakie [ZAKIEphotography-] & fara [Adura - @NuGeRaH tERinDaH dARi YaNg MAha EsA].. ada masa lanje lagik okeh.. takpe lah nx time kitaorg lak lanjer u ols kan..

fara n family dah tak rasa cam org lain dah sebenarnye.. cam dh member2 dah.. selain jumpa fara aku juga nak bagi bungkusan yg noy kirim pd family dia yg dtg mesia last week. bungkusan aku dah selamat aku buka n dh pun pakaikan pd syafi.. thanks noy.. ada masa nanti aku uppload pics okeh..

berikut adalah menu kami semalam.. yummy.. sedap betul.. nasib baik syafi behaved. so, dpt le aku menikmati makan piza free nih.. sori lah gambo ni amik kt website pizza hut.. semalam sebab dh kelam kabut aku terlupa nk bwk kamera.. isy.. rugi betul!!


15 Responses so far.

  1. Noy says:

    jgn lupa upload pic syafi pakai baju melayu tu,k..i bet he will look great esp baju melayu putih tu..hehehe..vogue ni balik kampung kan

  2. hohohho..gigih bergathering ni..

  3. adda says:

    makan free mmg le sedap mamaqaypo hahaha..

    noy, sure will uploa.. tgh tunggu mas je nih hehe.. baju melayu kaler putih tu kain dia mmg nipis. yg satu lagik tu pun ok jugak.. thanks noy..

    suziey.. sgt gigih yek? hiksa.. tah bila leh jmpa suziey n aqeel yg kiut tu plak kan

  4. nza says:

    wah best gitu...especly kalu ada org blanje...brtmbah le sedapnya...

  5. hajarus says:

    wah.. selalu gak yer k.adda ngan k.fara bergathering... bestnyer... sedapnyer menu buke pose... yummi....

  6. Mrs. Adz says:

    slalukan fara dan adda ni berjumpa..bestla wat gathering macam ni..kalau dekat nak je joint..hihiii

  7. adda says:

    selalu gak kitaorg jmpa.. mngkin ada chemistry kot.. kan fara.. kan.. kan zakie.. kan.. hehehe

  8. Nurhayati says:

    sedapnye pizzaaaaaaaaaaa

    ala ruginye tak bwk kamera ek..
    mesti havoc, best2x

  9. ~FARAH~ says:

    sedapnye...
    salam kenal ya...link2 k..
    http://myangels-love.blogspot.com/

  10. yumm...yum.... makan pizza!!!i likee

  11. adda says:

    tu la yati, kalau bwk kamera maunye byk gambar kt sini huhuu..

    salam perkenalan farah..

    ibu umairah, kalau mkn pizza tgh hari sure perut kenyang sampai mlm kan

  12. QQ says:

    next time nak ikut bole?heheehehehe
    boleh kenalkan anak dara saye ngan ank bujang awak..

  13. adda says:

    boleh je qq.. dialau2kan.. inilah masanye nk tambah kawan kan.. tak sabar nak jmpa sara

  14. sgt jeles tgk korang bergathering.
    bile nak ajak norly & co. lak join u ol nye gathering neh.heeee :D

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors