Sunday, May 24, 2009

Tag from Noy

Thanks noy for the tag.. sori lambat sket menjawabnyer..

[1] - 5 Names I go by

Suhada, Sue, Adda, Kakak (mak aku panggil), Sayang (my sayang panggil)


[2] - 5 Jobs I have had in my life:

1. Pembanci Perumahan.. tahun 2000 kalau tak silap.. masa tu kat UM lagi tgh blajar.. kira wat part time laa.. masyuk laa jugak..

2. Customer Business Development Assistant kat P&G.. selepas aku tamat belajar dh dpt keje kat P&G.. kiranya x sampai sebulan aku dh dpt kejer.. alhamdulillah..

3. Product Development Executive untuk salah sebuah anak syarikat Quantum Showcase & SmartShop

4. Quality Assurance Executive merangkap ISO administrator kat Ultimate Print (kumpulan karangkraf) sehinggalah sekarang..

(4 keja je sampai la ni)

[3] - 5 Places I have lived before

Sg. Besi, Kuala Lipis (Pahang), Port Dickson (Negeri Sembilan), Petaling Jaya, Shah alam

[4] - 5 TV Shows that I watch currently

Kliwon

Desperate Housewife

America Next Top Model

Evening News

(4 ajer.. aku jarang tgk tv hehe)

[5]a - 5 places I have been

Sarawak

Singapore

Pulau Pangkor

(tak penah gi oversea.. seluruh negeri di Malaysia pernah jejak kecuali Perlis & Sabah. Tah bila berkesempatan nak pegi)

[6] - People that e-mail/contact me regularly

Kay, Zalifah (kawan aku kat sabah), n my blog buddies

[7] - 5 of my favorite foods

Satay

Cempedak goreng

Mee basah Melaka.. sedapp

Mee bandung muar

Mee rebus mak aku masak

[8] - 5 things I would like to do

Nak pergi makan angin.. tak kisah le kat memana pun boleh

Nak duduk diam2 takyah wat kejer selama sebulan at least utk rehatkan badan aku yg dah semakin loose nih

Nak spoil syafi habis-habisan hehe..

Nak manjakan diri di spa

Nak kuruskan badan huhu.. sampai dpt berat asal (tunggu bulan posa nak cuba tgk brape dpt kurang)

[9] - 5 Things I am looking forward to

Nak kuruskan badan

Nak tambah anak (hehee.. dh teringin tapi bukan tahun nih kot)

Nak cuti panjang n rehat..

Nak tunggu hariraya.. nak gambar satu family ngan syafi sekali

Adik aku nak tunang lagi seminggu..

[10] - 5 friends I think will respond

Ummi Nuraleesya

Shila Ariff

Rozita (classmate aku dulu)

Faridah Laili

Kay

kalau belum jawab lagi tag ni sila jawab ye

One Response so far.

  1. Rozita says:

    adak..camnae ko tau aku nak respon? hehe...adik ko yg mana satu nak tunang ni? sory lambat tp aku nak tanya gak...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors