Friday, April 24, 2009

Beautiful Girl Award from Noy


_______________________________________________________________
Syarat2 menerima award ini:
1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
2. Copy badge sebagai award anda
3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan
_______________________________________________________________


Syarat 1 – Aiseh, aku ni mmg perempuan.. tak syak lagik.. so, ni pass..
Syarat 2 – Copy badge award.. ok dh copy n tepek kat sini dah..
Syarat 3 – 7 sebab bangga menjadi perempuan. Alamak ni yg tough sket nak jawab nih.. tp terpaksa la cari idea nak jawab apa ni..

Satu.. aku bangga menjadi perempuan sebab aku dijadikan Allah sebagai seorang perempuan.. aku bersyukur sebab Dia dah tentukan yg inilah yg terbaik utk diri aku.. ada hikmah di sebalik setiap kejadiannye.


Dua.. perempuan nih bersifat pelembut.. sekeras2 hati org lain lama2 akan jd lembut bila melayan mereka dgn kelembutan..


Tiga.. perkara paling menjadi kebanggaan aku adalah mengadung dan melahirkan anak aku.. pengalaman yg paling tidak dpt dilupakan.. sangat manis.. dan rasa cam rindu plak perasaan ituh.. heheeh..


Empat.. perempuan sangat open dari segi berkongsi masalah dan meluahkan perasaan hati.. dgn itu perasaan kite akan lega selepas meluahkannyer.. sebab tu blog ini tercipta..


Lima.. Perempuan selalu ingat perkara2 dan tarikh2 penting.. thats mean perempuan ituh menghargai setiap benda..


Enam.. Tujuh.. alamak, tak dpt nak pikir.. jawab 5 jer boleh tak noy?? boleh laa yek.. hehehe.. nak ngelat nih..


So, disebab kan aku dh susah, aku pn nak nyusahkan org lain nih hehehe.. org2nye adalah

1. ¥anadzul
2. MamaZahra - Our lil sweet hOme
3. Anil's Wanina Blog
4. Padnani - Our Precious Classical Moments Ever
5. Mama Aqish - KAU TERCIPTA UNTUKKU
6. Connie - KeNanGaN tEr'inDaH
7. .: ShAqUrA :. ~~tO LoVe aNd tO bE LoVeD~
8. ~Mummy Qis - :.my heart...my soul.:
9. Mrs K - ♫ ALW!Z BE MY BABY ♫
10. Zieha - Mama Firas
11. Ieda - ..:MY WoRLD:..
12. hajar + 5rus = HAJARUS :)
13. Zimile - MaMaQayPo in Da HouSe!!
14. Shilariff - our family...a sweet wonderful memories..4ever..
15. Zieha's World
16. Siti - Yang Ku Sayang
17. Dhia - PiCTuRe Of My LiFe
18. Yati - My Cute Little Diary
19. QQ IN THE HOUSE...
20. Murni - Epan&Ekal
21. Kay - Keabadian Cinta
22. Ummi Nur Aleesya
23. Cerita ita
24. ummi afifah
25. Wati
26. KakZu
27. Awin - The Power of Dreams
28. Faridah Laili Mokhtar
29. Fara - All my life
30. Muhammad Aqeef Aniq
31. Alongkay - deep down inside
32. Farah Nomad
33. Noy - YoursAbadi : Miracle Do Come True
34. http://teratakadura.blogspot.com/
35. Yanti - KesahKu
Spt biasa, kalau kengkawan lain yg penah dpt sila abaikan saje award nih yek.. tenkiu you all semua kerana menceriakan alam blogging aku ni..

4 Responses so far.

  1. adda says:

    welcome.. silalah amik jgn malu2 eh

  2. Thanks...Adda..Byk tul tag n awards.

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors