Sunday, January 18, 2009

Syafi's New Skill - part 2..

Dah lama x jenguk blog sebab sibuk dgn management review.. 2 hari lepas duk mtg dari 9pg sampai 10 malam.. naik penat dah baan aku nih.. terpaksa plak tinggalkan syafi lelama.. rindu betul.. nasib baik x overnight kat sana..

OK. Sambungan dari post terdahulu.. sebab aku baru perasan ada byk lagi yg syafi dah develop. Antaranya:

11. Bila dia nampak ada baju dia.. dia akan amik baju tuh and try nak pakai sendiri.. lucu betul kalau tgk gelagat dia tuh..

12. Sekarang nih kalau dia nampak bas (especially), kereta ker, dia akan automatic babai kat bas atau keta tu.. agaknyer sebelum nih sebelum gi keje aku selalu bawak syafi gi depan rumah, dia suka dgn bas sebab bunyi dia kuat.. so, bila bas lalu aku selalu ckp dgn syafi, "babai bas.." tu yg dia dh pandai babai kt bas tuh..

13. Syafi suka sgt main dgn pen..

14. Syafi dah pandai salam orang.. sekarang nih dia dah nak salam org.. sebelum nih tanak.. tp still on training sebab belum brape pandai..

15. Syafi dah pandai tekan piano mainan dia.. dia dah pantai tekan guna hujung jari.. sebeblum nih abis dia hentak2 jer piano tuh..

tu je la setakat ni yg aku ingat..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors