Monday, October 20, 2008

Hepi besday syafi - 8 months

Syafi sekarang dah 8 bulan.. dia dah makin pandai.. dia dah pandai minta dukung, dah pandai tunjuk perasaan, tp dia maintain suka senyum n suka lagu twinkle twinkle little star.. syafi dah pandai berdiri n dah mula nak lepas tangan.. pampers size L dia dah ngam2.. tak lama lagi kena tukar size XL plak.. syafi x moody, kalau kite jalan2 n dia tertido dlm keta, bila kita nak kuar keta dia mesti terbangun n tersengih2.. kalau syafi tido n aku harap dia bangun supaya dia dpt ikut kitaorg keluar, dia macam tau tau jer, mesti bangun tido on time.. syafi mcm ada 6th sense pulak.. syafi suka dengar kalau aku bercerita dgn dia esp kalau aku buat suara.. mesti dia asyik tengok aku.. bestnyer ada syafi..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors