Monday, September 8, 2008

Buka puasa dgn auntie Fara..

Petang tuh syafi, aku n syahir pegi amik adik aku, fara kat Puduraya.. dia cuti balik kg 4 hari.. lepas tu dia dah x cuti.. dia kena beraya kat hospital cam tahun lepas.. nak buat camne kan.. nurse, pulak tu bujang mmg kena kerja lah.. aku tahun lepas pun tak balik kg jugak.. sebab masa tu syahir baru nak start treatment. so tahun lepas kitaorg pulun gi open house kat Shah Alam nih.. terubat jugak rindu kat kampung. tp taun ni akak balik kg dek.. bye.. jgn sedey2 ar..

kitaorg buka posa sama2 kat restoran rak thai kat amcorp mall. then, jalan2 sekejap trus balik..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors