Thursday, August 28, 2008

Auntie Ju & Turtle Soft Book






Semalam aku, syahir n syafi jumpa Ju since that dia ada kat Shah Alam ni.. 28hb ni dia dah nak balik dah.. dah lama x jumpa (kali terakhir jumpa masa dia melawat aku kat wad lepas bersalinkan syafi).. x lama lepas tu dia transfer ke Kuantan.. Ju nih kira besfren aku sejak dari Asasi Sains lagi.. sampai skrg still keep in touch.. best gak borak2 walaupun semalam x dpt borak lama2.. syafi pulak dah nak meragam sebab dia dah ngantuk..

anyway, tq ju for the turtle soft book. syafi suka sgt. permainan yg merangkap buku, teether, nak cuddle pun leh gak.. malam tadi syafi nampak jer terus dia gigit kaki kura2 tuh.. then tak lama lepas tuh basah lah sang turtle kena kerjakan dgn syafi.. nampaknya syafi memang suka.. thank you

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors